11 вересня 2024 15:14

Назар ВОЛОШИН: "У нас повне порозуміння з тренерами молодіжної збірної України"

Півзахисник «Динамо» та молодіжної збірної України Назар Волошин прокоментував вихід команди у фінальну частину чемпіонату Європи-2025 U-21.


«Ми дуже щасливі, адже досягли своєї мети. Вийшли на Євро, але будемо намагатися перемагати й надалі, щоб вийти з першого місця.

У нас повне взаєморозуміння з тренерами, ми розуміємо їхню тактику. Взагалі у нас дуже якісний колектив, у якому ми підтримуємо один одного. У нас хороша атмосфера в команді.

Забивати голи - це круто, мені дуже подобається. Хочу робити це якомога більше. Але головне те, що ми перемогли та взяли у двох матчах шість очок», - сказав Волошин.

10 вересня збірна України U-21 на виїзді обіграла однолітків з Північної Ірландії (2:1). Ця перемога стала 8-ю у 8 матчах кваліфікаційного турніру, з 24 очками в активі українці очолюють групу F.

Збірна гарантувала участь у фінальній частині турніру, яка пройде з 11 до 28 червня 2025 року у Словаччині.

21-річний півзахисник - найкращий бомбардир молодіжної збірної України у відборі. На його рахунку 4 забитих голи. Назар відкрив рахунок у матчі з Північною Ірландією.

11 жовтня українці зіграють на виїзді з Англією, а 15 жовтня - в гостях у Сербії, але ці ігри вплинуть лише на місце, на якому команда завершить відбір - перше або друге.