11 вересня 2024 11:25

Віллі Саньоль: "Грузинські футболісти багато чому навчилися на чемпіонаті Європи"

Головний тренер збірної Грузії Віллі Саньоль прокоментував матч 2-го туру Ліги нації УЄФА проти збірної Албанії, у якому його команда здобула мінімальну перемогу (1:0).


«Я вважаю, що розмова з гравцями в перерві була вирішальною в сьогоднішньому матчі. У першому таймі багато чого не було добре, але у нас була хороша розмова з гравцями. У другому таймі ми намагалися виправити свої помилки, грали більш агресивно, ми заслужили цю перемогу.

Хвіча Кварацхелія хотів якомога довше залишитися на полі, це показує атмосферу у команді. Останні 15-20 хвилин замість нього зіграв Зуріко Давіташвілі, він зробив це дуже добре.

До наступних матчів залишилось 4 тижні. Я хочу, щоб жовтневі ігри ми зустріли без травм. Моє єдине побажання, щоб у нас був такий же настрій і атмосфера в команді. Тільки так ми зможемо продовжити успішну гру.

Грузинські футболісти багато чому навчилися на чемпіонаті Європи. Сьогоднішній поєдинок був набагато складнішим, ніж матч проти Чехії. Перший тайм був невдалим, але саме такі ігри вчать нас, що нам потрібно виправити», - сказав Саньоль.