11 вересня 2024 10:27

Вінісіус вибачився після поразки Бразилії: "Я не завжди забиватиму голи, це не так просто, як здається. У Європі футбол швидше, якість полів вища"

Вінісіус Жуніор висловився про поразку збірної Бразилії від Парагваю.


Бразильці поступилися у гостьовому матчі кваліфікації ЧС-2026 з рахунком 0:1.

Вінгер «Реала» залишився без результативних дій у трьох поспіль матчах за національну команду. Після гри він вибачився перед бразильськими вболівальниками.

«Ми знаємо, в якій ситуації зараз опинилися. Хочемо за всяку ціну вивести Бразилію з неї. Ми будемо думати, що ми можемо зробити, щоб повернутися до гарної гри та здобувати перемоги.

Ми не маємо права показувати таку гру та втрачати очки. Це найскладніший момент. Ми повинні прийняти всю критику і якнайшвидше прийти до тями, щоб вивести Бразилію на перше місце.

Я знаю свій потенціал, знаю чим можу допомогти збірній. Буває складно, адже якщо немає певності, то немає й голів. Я зосереджуюсь на тому, щоб зробити все можливе для своєї країни. Усі мої думки зараз про це. Я не завжди забиватиму голи, це не так просто, як здається.

У Європі футбол швидше, ніж тут, якість полів вища. Нам потрібно адаптуватися, щоб грати якнайкраще і перемагати. Перемоги принесуть нам душевний спокій і ми зможемо грати по-іншому. Я прошу у вболівальників вибачення, це дуже складний момент», – сказав Вінісіус.