11 вересня 2024 10:05

Гаррі Кейн: "Кожного разу, коли протягом кар'єри в тобі сумніваються, це робить тебе голоднішим і рішучішим"

Форвард «Баварії» Гаррі Кейн прокоментував перемогу збірної Англії у матчі проти Фінляндії (2:0), який став 100-м для нападника у складі національної команди.


«Це був великий вечір для мене. Я дуже пишаюся тим, що досягнув позначки в 100 матчів, і про це багато говорили, тому було дуже приємно забити голи та допомогти команді.

Кожного разу, коли впродовж кар'єри в тобі сумніваються, це робить тебе більш голодним і рішучим, щоб довести людям, що вони помиляються, і довести собі, що ти все ще можеш грати на високому рівні. Я завжди буду вірити, що зможу забивати голи, особливо в такій команді, як ця. Я з нетерпінням чекаю на майбутнє.

Лі Карслі прийшов з великою енергією. Він багато говорить про свободу, про те, що треба виходити на поле та грати, використовуючи свої найкращі якості, атакувати, тиснути на суперника без м'яча, що нам добре вдавалося в обох іграх.

Звичайно, є місце для вдосконалення, але це був чудовий початок для нього, і було дуже приємно працювати з ним», - сказав Кейн для ITV.

У матчі проти збірної Фінляндії 31-річний англієць відзначився дублем. Він забив 68 голів та віддав 19 асистів у 100 матчах за збірну.