10 вересня 2024 18:37

Саа: "Погба піддавався критиці, але все одно насолоджувався життям. Рашфорд не з таких. Уболівальникам потрібно переглянути своє ставлення до нього, щоб він грав краще"

Луї Саа вважає, що Маркус Решфорд не вистачає підтримки.


– Чи вважаєте ви, що вболівальникам «Манчестер Юнайтед» треба більше підтримувати Маркуса Решфорда?


- Уболівальники дійсно хочуть, щоб він грав краще, але вони знають, що гравець справляє таке враження, ніби він страждає. Він не з таких гравців, як Поль Погба, який критикувався, але все одно міг насолоджуватися життям. Ми не бачимо такого щастя на обличчі Маркуса Решфорда. Якщо справжні вболівальники «Манчестер Юнайтед» хочуть, щоб Маркус грав краще, вони повинні знати, що постійний тиск на нього не допоможе.


Маркус був зраджений клубу, і, схоже, критика йому не допомагає, тому вболівальникам потрібно переглянути своє ставлення до нього. Маркус також потрібно усвідомити, що йому теж потрібно грати краще.


Я думаю, що в матчі з «Ліверпулем» Маркус зробив достатньо, і я все ще вважаю, що на даний момент він є найкращим рішенням, ніж Алехандро Гарначо. Якщо цей хлопець у хорошій формі і грає впевнено, то він становить більшу небезпеку, ніж будь-який інший гравець у команді.

Якщо він гратиме на 100%, він з більшою ймовірністю заб'є 30 голів за сезон, ніж будь-який інший гравець, який у нас є, і він єдиний у нашій команді, хто може бути нестримним, – сказав колишній нападник «Манчестер Юнайтед».