10 вересня 2024 18:19

Сергій СИДОРЧУК: "Хочеться грати з "Вестерло" у єврокубках"

Півзахисник «Вестерло» Сергій Сидорчук розказав про положення справ в бельгійському клубі.


- Ти писав в інстаграмі, що це твій 16-й сезон у професійному футболі. «Вестерло» непогано стартував у чемпіонаті, ви у верхній частині таблиці. Які завдання на сезон?


- Для мене це перший повноцінний чемпіонат. Підготовка була зім’ята, і я помітив, що початок сезону в бельгійській лізі дещо хаотичний. Це тому, що Бельгія — відомий чемпіонат-трамплін для молодих футболістів, і неважливо, в якій команді вони грають.


До вересня, поки ще було відкрито трансферне вікно, команди були не зовсім укомплектовані. Хтось хотів піти, і це створювало певну невизначеність щодо того, хто залишиться, ким грати, кого продавати. Тому старт чемпіонату завжди непередбачуваний.


Наразі моя команда виглядає добре: у нас стабільна ситуація, є футболісти, з якими ми хочемо грати, і чітке розуміння, хто залишиться, а хто піде. Немає цієї шорсткості, що хтось хоче піти, а його не відпускають. Це дало результат.


Але треба дивитися в перспективі. Звичайно, хочеться залишитися в першому плей-оф і намагатися грати в єврокубках наступного сезону. Але подивимося, як воно буде», - сказав Сидорчук.