10 вересня 2024 16:21

Шість осіб судитимуть у справі про викрадення Погба та вимагання 13 млн євро у березні 2022-го. Звинувачення пред'явлені зокрема братові Поля Матіа

У Франції пройде суд у справі про викрадення Поля Погба.

Футболіст збірної Франції, дискваліфікований на 4 роки за допінг, став жертвою здирства та шантажу з боку організованої банди, до якої входив його брат Матіа. Погба розповів поліції, що у березні 2022 року був викрадений двома учасниками банди, які вимагали виплатити їм 13 млн євро. У вересні того ж року Матія Погба був взятий під варту і звільнений через 3 місяці.

У червні прокуратура вимагала судити шістьох осіб, включаючи брата Погба.

Як передає RMC Sport, після дворічного розслідування справи Матіа Погба та ще п'ятьох людей було передано до суду. Трьом друзям дитинства та двом знайомим Погба пред'явлені звинувачення у здирстві, незаконному позбавленні волі та злочинній змові. Матіа Погба судитимуть за звинуваченням у спробі здирства та злочинній змові, оскільки він не був присутній під час викрадення Поля.


Повідомляється, що під час надання свідчень Матіа Погба стверджував, що побоювався за свою безпеку та безпеку своїх близьких, оскільки інші підозрювані маніпулювали їм та чинили тиск. Інші члени злочинної змови заявляли, що є жертвами, як і Погба, оскільки зазнавали «тиску та нападів» з боку двох невідомих озброєних людей.