10 вересня 2024 14:02
1

На Черкащині місцевий кримінальний авторитет побив військового і змусив вибачатися на камеру. Присутня на місці поліція не втручалася

У Смілі на Черкащині місцевий кримінальний авторитет побив військового і змусив вибачатися на камеру. Присутня на місці поліція не втручалася.


Колишній боєць Сил спеціальних операцій, який нині проходить лікування після важкої контузії, Анатолій Гончаренко опублікував у соцмережі пост на захист батьків, які зіткнулися із автохамами.

Дізнавшись про пост, авторитет Вадим Долотенко викликав військового на зустріч, погрожував йому, після чого ударив в обличчя і змусив записати вибачення.

"Ти мене опозорив на всю Смілу. Ти розібрався в ситуації? Давай, пояснюй ситуацію! Он поліція стоїть", — вимагав Долотенко.

Після поширення відео в мережі на ситуацію відреагували правоохоронці.

"Ганебна ситуація у Смілі. Ніхто й ніколи не має права принижувати ветеранів. Все, що відбулось, отримає належну і жорстку реакцію правоохоронців.
Голова Нацполу доповів мені про перші результати, розпочато службову перевірку щодо дій (чи, вірніше, можливої бездіяльності) місцевих поліцейських", — написав очільник МВС Ігор Клименко.

В Офісі генпрокурора повідомили про відкриття справи за фактами хуліганства, вимагання та незаконного поводження зі зброєю (ч. 1 статті 296, ч. 4 статті 189, ч. 1 статті 263 КК України).


"Ганебна ситуація у Смілі. Ніхто й ніколи не має права принижувати ветеранів." - Взагаліто "людей", а не тільки ветеранів . Хоча навіть добре,що він ще й ветеран, більше розголосу додало. Ну а бандюкам нари , полісменам справу і звільнення,навіщо вони взагалі тоді,спостерігати і нічого не робити можуть і камери як їх поставити побільше,це ше й відеофіксація ж)))