10 вересня 2024 11:08
3

Перес шокований? Принциповий суперник "Реала" – фаворит на підписання Луніна

Український воротар «Реала» Андрій Лунін має чинний контракт з «вершковими» до кінця сезону 2024/2025.


Лунін досі не продовжив контракт з «Реалом», попри пропозицію мадридського гранда. За інформацією авторитетного інсайдера ESPN, український воротар ухвалив остаточне рішення щодо свого майбутнього у «Реалі». Лунін не підписуватиме новий контракт та залишить Мадрид у статусі вільного агента влітку 2025 року.

За інформацією порталу El Gol Digital, головним фаворит на підписання Луніна у 2025 році є мадридський «Атлетіко». «Матрацники» хочуть, щоб Лунін став повноцінною заміною Яна Облака, який наступного літа має перейти в клуб із Саудівської Аравії. Самому Луніну також було б цікаво залишитись в Мадриді і перейти в «Атлетіко», де він зможе стати основним голкіпером.

Лунін минулого сезону провів за «Реал» 31 матч, у яких пропустив 32 голи та 12 разів відіграв на нуль. У цьому сезоні Андрій ще не грав.
Лунін з гравця перетворився на медійну особистість на кшалт, селебрітіс.

Незабаром медіа про Луніна:
- яку їжу він їсть щоб тримати себе у такій прекрасній спортивній формі, яка дає йому вигравати конкуренцію за місце другого голкіпера ...
- скільки разів він сходив до туалету ...
- у який час він чистить зуби перед сном ...

Якийсь крінж з тим Луніним

Мінус сезон з карьери гравця, виходить його все влаштовує ...
Мне кажется, это наши СМИ носятся с ним, как с писаной торбой. Надоело уже...
Вчера: Приоритет для украинца – переход в английский чемпионат. Лунин в первую очередь будет рассматривать предложения из АПЛ.
Сегодня: Атлетико Мадрид переходит в АПЛ