10 вересня 2024 09:07

Депай офіційно став гравцем бразильського "Корінтіанса"

Корінтіанс офіційно оголосив про підписання нападаючого збірної Нідерландів Мемфіса Депая.


30-річний футболіст перейшов до бразильського клубу у статусі вільного агента, уклавши контракт до кінця 2026 року. Днями повідомлялося, що сторони вже досягли усної домовленості, залишалося залагодити письмові формальності.


Депай більше двох місяців залишався без клубу після виходу з Атлетіко. Раніше інтерес до нього виявляв Райо Вальєкано, а його президент Мартін Преса хотів приурочити перехід нідерландця до 100-річчя клубу.

Протягом кар'єри форвард, окрім мадридського клубу, виступав за ПСВ, Манчестер Юнайтед, Ліон та Барселону. Минулого сезону за Матрасніков Мемфіс провів 31 матч, відзначившись дев'ятьма забитими м'ячами та двома асистами.

На рахунку Депая — 98 матчів, 46 голів та 32 асисти (у тому числі — 6+3 на великих турнірах) у складі збірної Нідерландів. Разом з нею нападник ставав бронзовим призером ЧС-2014 та півфіналістом ЧЄ-2024.

Корінтіанс знаходиться в зоні вильоту бразильської Серії А після 25 турів в активі команди 25 набраних очок. Свій наступний поєдинок національної першості Корінтіанс проведе 15 вересня на виїзді проти лідера Ботафого.