10 вересня 2024 11:12

Дешам про свист перед матчем з Бельгією: "Не чув, але це навряд чи йде на благо збірної, позначаючись на гравцях. Мбаппе ще не готовий на 100%, як і решта - до нього занадто багато уваги"

Дідьє Дешам висловився про свисток уболівальників перед матчем із Бельгією.


Збірна Франції здобула перемогу (2:0) у матчі 2-го туру Ліги націй у Ліоні. При оголошенні складів перед початком гри частина вболівальників свистіла Дешаму та деяким гравцям.

– Я не чув свисту. Але щодо критики – я не збираюся говорити, що народився з цим, але це частина гри. Я занурений у все, що діється, це моя відповідальність.

Це не впливає на мене, але впливає на гравців, на обстановку... Нехай люди незадоволені та розчаровані, і хай вони демонструють, чому б і ні. Але коли гравці на полі – не думаю, що це йде на благо збірної Франції.

- Гра Мбаппе викликає у вас занепокоєння?

– Кіліан почувається добре. Очевидно він, як і майже всі гравці, ще не готовий на 100%. Що стосується безгольового періоду - він дуже вимогливий до себе, і він забиватиме.

Можливо, йому приділяють дуже багато уваги. Це відбувається не по клацанню пальців. Але я повторюся – збірна Франції з ним завжди буде сильнішою. Я впевнений, що через місяць він почуватиметься краще. У його клубі є дуже високі стандарти. У збірній він бере на себе роль капітана, навіть коли не грає. У мене немає жодних побоювань щодо Кіліана, – сказав головний тренер збірної Франції в інтерв'ю TF1.