9 вересня 2024 23:35

Бен-Йеддера звинуватили у новому випадку сексуального насильства – у нетверезому стані в машині. Екс-форварда "Монако" затримали на вихідних, справу розглянуть у жовтні

Вісам Бен-Йеддер знову звинуватили в сексуальному насильстві.


У серпні 2023 року екс-капітана «Монако» вже звинувачували у «згвалтуванні, спробі зґвалтування та сексуальному насильстві». Тоді його одразу відпустили під заставу у розмірі 900 тисяч євро.

Цього разу 34-річний футболіст має постати перед судом 15 жовтня. Затримання було здійснено за заявою дівчини 2001 року народження, яка звинуватила Бен-Йеддера у «сексуальному насильстві».

Інцидент, ймовірно, стався в ніч з п'ятниці на суботу в машині Віссама. Спочатку француз відмовився підкоритися поліції, але був затриманий близько 3 години ночі у стані алкогольного сп'яніння.

За інформацією L’Équipe, прокуратура безуспішно просила помістити обвинуваченого під варту до суду. Сьогодні було вирішено оскаржити це рішення.

Зараз Бен-Йеддер перебуває під суворим судовим контролем: йому заборонено залишати Приморські Альпи, виходити на вулицю з 8 години вечора до 6 години ранку, відвідувати питні заклади та нічні клуби та вступати в контакт із жертвою. Він також повинен відзначати двічі на тиждень і проходити лікування. Дівчині ж доведеться пройти психологічну експертизу.