9 вересня 2024 20:16

"Не хочу говорити, що тренер не ставив". Екс-хавбек "Динамо" чесно пояснив, чому не заграв у Києві

Влітку цього року Богдан Лєднєв залишив Дніпро-1 та підписав контракт з Поліссям, де вже встиг відзначитися забитим м'ячем.


А раніше 26-річний півзахисник належав Динамо, однак так і не зумів досягти успіху в складі киян.

Лєднєв поділився спогадами стосовно тих часів.

«Яким видався цей період? Точно дуже цікавим, тому що було багато того, що сталося вперше: Ліга чемпіонів, перше чемпіонство.

Одного року ми взагалі требл виграли, я за один рік виграв усі призи, які можна було. І це було все вперше, тому, звичайно, емоції були фантастичні у тому сезоні».

Також український футболіст відповів, які причини вплинули на те, що він не заграв у Динамо.

«Коли я прийшов я Динамо, то в мене до цього був дуже гарний сезон в Зорі. Були певні очікування, які не виправдалися. Не хочу говорити, що тренер не ставив. Це також було, але, напевно, причини були і в мені.

Був сильний контраст між тим, коли ти основний гравець і на тебе грає вся команда та тим, коли ти не потрапляєш навіть до складу. І в якийсь певний відрізок часу, воно дуже сильно вдарило по психології».

Лєднєв відзначив, що через кілька тижнів він зрозумів потребу працювати.

«Треба далі працювати, тому що тобі ніхто не подарує шансу вийти й зіграти незалежно від твого стану. Вважаю, на зборах я постійно добре виглядав, багато забивав, але так якось не йшло.

При цьому я не хотів сидіти на одному місці та просто отримувати зарплату, яка в мене була в Динамо або просто сидіти і кайфувати від того, що я гравець в Динамо Київ, але прицьому не грати», – приводить слова Богдана пресслужба Полісся.