9 вересня 2024 20:03

Харрі Кейн: "Роналду та Мессі надихали мене в дитинстві. Понад 900 голів за кар'єру – виняткове досягнення, а те, як Кріштіану грає у 39, справді мотивує"

Харрі Кейн розповів, як його мотивує Кріштіану Роналду.


– Я відчуваю, що перебуваю у чудовій формі. Думаю, я на піку кар'єри як фізично, так і морально. Я дивлюся на інших гравців, таких як Роналду, який забив 901-й гол, бачу, як він грає у свої 38-39 років, і це надихає мене грати якнайдовше.

- Ви знайомі з Кріштіану особисто?

– Ні. Ми бачилися кілька разів на різних заходах, але він був кимось особливим, як і Мессі, на якого я дорівнював у дитинстві.

Вони були на піку форми, коли я був підлітком – мабуть, не тільки коли я просто любив футбол, а й коли я почав займатися футболом і дійсно хотів удосконалюватися. Вони обидва були для мене джерелом натхнення.

Але я думаю, що потрібен голод, величезне бажання і рішучість, щоб продовжувати доводити людям, що вони помиляються, і показувати собі, що ти можеш бути кращим, щоб можна було пишатися своїми досягненнями після завершення кар'єри.

Я намагаюся використовувати як мотивацію різних гравців, особливо тих, хто старший за мене. Забити більше 900 голів за кар'єру – це виняткове досягнення, а те, як [Роналду] грає в такому віці, справді надихає. Я думаю, це мотивує мене та допомагає зрозуміти, що в мене попереду ще багато років на найвищому рівні, – сказав нападник «Баварії» та збірної Англії.