9 вересня 2024 16:39

Чехія – Україна: на MEGOGO матч прокоментують Роберто Моралес і Вадим Скічко

10-го вересня збірна України зіграє проти Чехії у другому турі групового етапу Ліги націй. Стартовий свисток на стадіоні Eden Arena у Празі пролунає о 21:45.

Матч покаже медіасервіс MEGOGO, офіційний мовник Ліги націй, за передплатами «Максимальна», «Спорт», а також «Оптимальна».


На MEGOGO гру Чехія – Україна прокоментують Роберто Моралес і Вадим Скічко, які є чинними військовослужбовцями Збройних Сил України. О 20:45 розпочнеться передматчева студія, ведучими якої будуть Володимир Кобельков і Олександра Кучеренко. Їхніми гостями стануть колишні гравці збірної України Артем Кравець і Едуард Цихмейструк.


Переглянути гру на MEGOGO можна в підрозділі «Футбол» в розділі «Спорт», на каналі «MEGOGO Футбол Перший», а також на окремому поп-ап каналі в розділі «Телебачення», що з’явиться на сервісі в день події.


Суспільне Мовлення, партнер MEGOGO, покаже матч на своїх місцевих телеканалах (наприклад, «Суспільне Львів», «Суспільне Київ», «Суспільне Чернівці» тощо). Трансляція буде доступна у цифровому ефірі T2, кабельних мережах та IPTV, крім OTT.


На місцевих телеканалах Суспільного Мовлення на матчі Чехія – Україна працюватимуть коментатори MEGOGO Віталій Кравченко і Сергій Лук’яненко.

Гру також транслюватиме Радіо Промінь. Коментаторами там будуть Вадим Корженко і Вадим Власенко. О 21:00 розпочнеться передматчева студія з ведучим Костянтином Дульцевим.


Нагадаємо, команда Сергія Реброва стартувала в Лізі націй з поразки збірній Албанії (1:2). Єдиний гол у складі «синьо-жовтих» забив Юхим Конопля.


Медіасервіс MEGOGO також ексклюзивно транслює усі інші матчі Ліги націй УЄФА за виключенням ігор збірної Білорусі, оскільки принципово не показує матчі представників країни-союзниці росії.