9 вересня 2024 15:30

Обі Мікел: "Осімхен розчарований, що трансфер у "Челсі" не відбувся – сторонам не вистачило часу. У Віктора сильний характер, я подзвонив йому і сказав: "Продовжуй старанно працювати"

Джон Обі Мікел висловився про те, чому Віктор Осімхен не перейшов до «Челсі».

Перед закриттям трансферного вікна "Наполі" та "Челсі" не погодили перехід футболіста. Після цього форвард перейшов у «Галатасарай».


«Знаю, чого хотів Віктор. Знаю, що клуб йому пропонував. Сторони мали йти на компроміс.


Це були невеликі деталі на кшталт паперової роботи, медогляду та деяких інших речей, якими не вдалося домовитися – і сторонам не вистачило часу. Клуби намагалися домовитись.


Я хвалю «Челсі» за це, бо бачу їхні амбіції щодо того, куди вони хочуть привести клуб, а також Віктора через те, наскільки сильно він хотів перейти до команди.


Він розчарувався, що трансфер не відбувся. Я розмовляв з ним, коли зачинилося трансферне вікно.


Я зателефонував йому, ми спілкувалися 20 хвилин, я сказав: «Тобі треба продовжувати старанно працювати, продовжувати тренуватися, знаю, що зараз не найкраща ситуація, але я знаю, що ти сильний».


Віктор має сильний характер. Він трохи схожий на Дідьє Дрогба та Дієго Косту.

І це те, чого нам не вистачає в клубі, нападників, які мають гостроту в атаці, які можуть залякати захисників. І у Віктора це є», – сказав колишній півзахисник «Челсі» Джон Обі Мікел.