9 вересня 2024 10:38

Муньяiн: "Ми торкалися футболки Аргентини з прізвищем Мессі перед кожним матчем "Атлетіка" у Кубку Іспанії – у неї була чемпіонська аура. Перед півфіналом я забув зробити це, і ми вилетіли"

Ікер Муніяін розповів, як «Атлетику» допомагала футболка збірної Аргентини.

«Коли Аргентина виграла чемпіонат світу, ми лише починали грати у Кубку Іспанії. У мене була футболка збірної Аргентини з [прізвищем] Мессі, і я приніс її в роздягальню, тому що вони стали чемпіонами світу, а я вболівав за Аргентину і хотів, щоб вони перемогли.

Ця футболка мала чемпіонську ауру, і я повісив її в роздягальні і сказав партнерам по команді: «Хлопці, потрібно, щоб перед кожним матчем Кубка Іспанії ми торкалися цієї футболки – я відчуваю, що вона принесе нам удачу і допоможе дійти до фіналу» . І ми робили це протягом усього турніру. Ми чіпали її, виходили до наступного раунду і так продовжували просуватися вперед.

Це тривало доти, доки ми не вийшли до півфіналу. Потім я припустився невеликої помилки і забув доторкнутися до неї, і в результаті ми програли і вилетіли», – сказав колишній півзахисник «Атлетика», а нині гравець «Сан-Лоренсо».