9 вересня 2024 10:11

"Чого я буду брехати": Вернидуб детально розповів про недограний матч з "Шахтарем" і поведінку гірників

Головний тренер Кривбаса Юрій Вернидуб пояснив, чому не вдалося відновити гру проти Шахтаря, яку надовго перервала повітряна тривога.


"Клуби хотіли догравати матч, а делегат і судді були проти? Так, так. Вони казали, що підпишете, і о 21:00 почнемо. Я розумів, що якщо ми о 21:00 не почнемо, то ця сирена ще буде мінімум годину. Я сказав, що я не буду підписувати, вирішуйте із Шахтарем. Бо потім скажуть знову, що Вернидуб там щось задумав. Я підняв руки. А потім о дев'ятій годині підійшли делегат і суддя та сказали, що давайте підпишемо.


Шахтар хотів догравати, тут питань немає. Чого я буду брехати, якщо люди хотіли догравати. Я сказав, що сирена не вимкнеться, хіба що після 10-ї, але ми вже не встигнемо дограти 40 хвилин. У нас в Кривому Розі об 11-й вже комендантська година, ні ви не виїдете, ніхто.


Була пропозиція без людей догравати, але як без людей? Якщо люди стоять і чекають, ну що ми їм скажемо? "Зробіть оголошення, щоб вони пішли, а ми якщо будемо догравати, то без вболівальників". Ну ми на це не були згодні, і думаю, правильно зробили. О 22:12 вимкнулася перша тривога, о 22:25 вона знову ввімкнулася і о 22:45 вона знову вимкнулася. Я спеціально дивився. Ну ми точно не дограли би", – резюмував Вернидуб в інтерв'ю Вацко on Air.