8 вересня 2024 22:37

Мерфі про Кейна: "Є приклад Роналду. В Англії немає нападника такого рівня"

Денні Мерфі вважає, що Англія має грати від сильних якостей Харрі Кейна.

У 1 турі групового етапу Ліги націй англійська збірна обіграла команду Ірландії з рахунком 2:0.


«Я думаю, що філософія Лі Карслі піде на користь Кейну, він дає своїм гравцям свободу робити те, що вони вміють. У п'ятницю Кейн зізнався, що виступив нижче за свої можливості на Євро. Він також згадав Кріштіану Роналду як приклад того, чому 31 рік у нього попереду ще багато років на топ-рівні.


Я думаю, що побити рекорд Пітера Шілтона за кількістю матчів за Англію – 125 – цілком можливо. У нас немає інших нападників такого рівня, навіть Оллі Уоткінс не має таких здібностей, як Кейн. Навіть коли Кейн не в найкращій формі, він поділив Золоту бутсу на Євро».


Якщо ви збираєтеся будувати атаку навколо Кейна - а ви повинні, тому що він наш найкращий центральний нападник, - лінія атаки повинна йому відповідати. Щоб використати його сильні сторони, йому потрібні гравці на флангах та партнери, які грають близько до нього, і ми бачили, як Деклан Райс часто підтримував і навіть забігав за нього за спину. Нічого такого не було на Євро.


Головне коли грає Кейн, щоб він був центральною фігурою. У матчі проти Ірландії він виглядав як капітан збірної Англії, якого ми знаємо. Йому допомагали гравці, які забігали наперед, коли він відтягувався назад. Якщо він у формі і готовий, ви завжди повинні обирати Кейна, тому що він наш найкращий бомбардир, навіть якщо це означає, що інші зірки залишаться поза складом», – сказав колишній півзахисник збірної Англії в інтерв'ю Daily Mail.