8 вересня 2024 17:31

Головний тренер Чехії після 1:4 від Грузії: "У матчі з Україною ми повинні досягти результату, інакше мені нічого робити в команді"

Головний тренер збірної Чехії Іван Гашек після поразки 1:4 від Грузії в Ліги націй заявив, що не виключає свою відставку, якщо команда не досягне позитивного результату в грі з Україною 10 вересня.


«Кожен має право нас критикувати, тому що гра була жахливою. Нам немає виправдань, ми були гіршими.


Неможливо перемогти, якщо ви граєте лише перші 20 і останні 10 хвилин. Жоден з гравців не виступив оптимально. Як тренерська команда ми програли 1:4.


Це безлад, це було зовсім не добре, але кричати на гравців зараз немає сенсу. У мене була коротка промова, гравці теж поговорили між собою. У тренерів є лише три дні, щоб взяти реванш, ми маємо побачити на полі зовсім іншу команду.


В матчі з Україною ми повинні досягти результату, інакше мені тут теж нема чого робити. Це абсолютно зрозуміло. Ми повинні показати зовсім інше обличчя та гру. Повинен бути абсолютно інший ентузіазм гравців.


Ми будемо грати вдома, це буде зовсім інша гра, ніж з Грузією. Ми повинні виправити вчорашню гру. Ми самі в цьому винні. Вийти з цього ми теж повинні самі, ніхто нам не допоможе», - сказав Гашек.

61-річний Гашек очолює збірну Чехії з початку 2024 року, контракт з ним розрахований до завершення відбору на ЧС-2026.


На Євро-2024 Чехія на чолі з Гашеком фінішувала останньою в групі з Португалією, Туреччиною та Грузією, набравши 1 очко.


Фото: fotbal.cz