8 вересня 2024 15:53

"Соромно знову і знову бачити фаворитизм по відношенню до клубу, за який вболіває Тебас". Фанати "Атлетико" про те, що їхній клуб відпочиватиме на 2 дні менше, ніж "Реал", перед дербі

Фанати «Атлетико» звинуватили Ла Лігу у фаворитизмі під час складання календаря ігор.


Раніше повідомлялося, що в клубі незадоволені тим, що відпочиватимуть на два дні менше, ніж «Реал», перед дербі у 8-му турі Ла Ліги. «Вершкові» зіграють із «Алавесом» 24 вересня, а «матрацники» зустрінуться із «Сельтою» 26-го. Матч "Атлетіко" - "Реал" відбудеться у неділю, 29 вересня.

«Ми висловлюємо наше абсолютне неприйняття критеріїв, якими керується Ла Ліга під час складання розкладу матчів. Соромно знову і знову бачити фаворитизм по відношенню до клубу, уболівальником якого є Хав'єр Тебас, незалежно від того, кому можуть нашкодити його рішення.

Таке відбувається на постійній основі з абсолютною зневагою до вболівальників решти команд, а у випадку з нашим клубом це робиться особливо грубо та непрезентабельно.

Останній епізод ясно показує, що Ла Ліга готова довести свою безладну манеру встановлення розкладу, незалежно від того, хто заплатить за наслідки. Причому це робиться без жодних виправдань.

Якщо вони не проводять два попередні матчі в той самий день, то просто тому, що їм це не вигідно», – заявив представник об'єднання вболівальників «Атлетико».