8 вересня 2024 08:43
1

В'ячеслав ЗАХОВАЙЛО: "У групи гравців з "Шахтаря" поки немає потрібного ігрового тонусу. Динамівці навпаки були в хороших кондиціях"

Футбольний менеджер В'ячеслав Заховайло у своєму Facebook висловився про поразку збірної України від Албанії (1:2).


"Початок сезону. Багато що невідомо про стан гравців. У першому таймі кидалося в очі, що, наприклад, у групи гравців з Шахтаря поки немає потрібного ігрового тонусу. Навпаки Динамівці були в хороших кондиціях. Скажу навіть більше, їх зуміли відновити після складного серпня в ЛЧ. Всі інші легіонери були на фреші.


Перший тайм був ні про що з боку обох команд, які придивлялися один одному. Другий тайм настартувала Україна. Після забитого гола, подумалося, що албанці на лопаті. Але не тут було. З незрозумілих причин дозволили їм грати на кращих їхніх якостях, а саме контратаки… кутові біля наших воріт, як і раніше, викликають паніку у вболівальників.


Буду коротко... Програли там, де мали перемагати. Переходи від оборони в атаку, у нас поки що не складно виходять. Про інтенсивність на м'ячі взагалі мовчу. Були спалахи у другому таймі, але цього виявилося замало. Сподіваюся проти чехів все налагодимо. Всім добра... Слава Україні", - написав Заховайло.
Знову не вичитано текст перед публікацією на сайті. Знову автопереклад з російської без правок. Знову якийсь незрозумілий поспіх, наче за редактором вовки женуться. Я тексти такого обсягу вичитую і правлю за 3 хвилини. А ту їх не вистачило? І маємо в результаті: Почала сезону, албанці на лопаті, легіонери на фреші... І сміх, і гріх.