7 вересня 2024 12:38

Трансферне вікно в Україні закрилося: кого підписало "Динамо" й інші клуби останніми днями та куди гравці з УПЛ ще можуть перейти

У п'ятницю, 6 вересня, в Україні закрилося літнє трансферне вікно. Останніми днями кампанії українські клуби активно попрацювали на ринку та здійснили низку трансферів.


Варто нагадати, що в заключні дні вікна активним було й "Динамо". Кияни підписали форварда "Зорі" Едуардо Герреро та відправили у зворотному напрямку свого нападника Владислава Супрягу, який гратиме за луганську команду на правах оренди до кінця поточного сезону.


До вашої уваги список останніх переходів, дотичних до команд УПЛ:




Якщо здійснювати нові вхідні трансфери українські клуби більше не можуть, то відпускати своїх гравців у деякі інші чемпіонати ще мають можливість. Річ у тім, що в низці країн вікно залишається відчиненим, тож в разі бажання підписати когось з УПЛ тамтешні клуби матимуть право це зробити.


У цьому контексті варто згадати про вінгера "Динамо" Самба Діалло, який за чутками є близьким до переходу в ізраїльський "Хапоель" (Єрусалим). В Ізраїлі, до слова, можна здійснювати транфери ще 11 днів.


Список країн, у яких трансферне вікно досі відкрите: