6 вересня 2024 22:25

Звернення 11-річної доньки Ді Марії до батька показали на "Монументалі": "Ти був одним із найкращих в історії Аргентини. Ти страждав, але футбол тебе винагороджував. Ти проломив стіну і взяв 35 трофеїв"

Дочка Анхеля Ді Марії звернулася до батька, який завершив кар'єру збірної.


Вінгер попрощався з національною командою Аргентини на грі з Чилі (3:0) на стадіоні "Рівер Плейт". Частиною церемонії стала демонстрація ролика за участю Мії, старшої доньки футболіста.


«Дорогий тату! Я знаю, що багатьом не хотілося, щоб наступав цей день, але він настав. Кар'єра довжиною більш ніж у 16 років добігла кінця. Було багато критики, але ти продовжував битися головою об стіну, і після всіх зусиль стіна впала.


Ти пограв у шести клубах і страждав упродовж багатьох років. Але футбол завжди винагороджував тебе. Ти досяг величезної мети, вигравши чемпіонат світу, а також завоював безліч інших трофеїв. 35 трофеїв!

Немає жодних сумнівів у тому, що ти яскраво виявив себе у збірній, як і в клубах, в інших країнах та місцях, які назавжди залишаться у твоїй пам'яті і назавжди будуть наповнені твоєю магією.


Крізь сльози та біль ми прощаємося з тобою, відчуваючи величезну любов та прихильність. Що ще можна сказати про те, хто все віддав за футболку?

Я знаю, що для багатьох ти не був ні героєм, ні тим більше Богом у збірній, але в моєму серці ти завжди будеш найкращим татом і найкращим гравцем у світі. Я рада, що ти зміг насолодитися кар'єрою так, як ти хотів і заслуговував.

Я пам'ятаю вечори, коли ти приїжджав додому з тренування та розповідав про те, що сталося. Впевнена, твоя кар'єра в майбутньому буде дуже важлива, багато хто запам'ятає твою працю, старанну роботу та перемогу на чемпіонаті світу разом із товаришами, те, що ти був одним із найкращих футболістів в історії Аргентини.

Дякую за те, що ти був найкращим батьком і партнером у світі. Обіцяю, що завжди буду з тобою і у цих кольорах. Я б сказала набагато більше, але мені не вистачає слів, щоб описати всі почуття. Люблю тебе, тату», – сказала 11-річна дівчинка у відеозверненні, який зворушив футболіста.