6 вересня 2024 21:41
1

Кемпбелл хоче стати лицарем: "Я багато зробив для футболу і боротьби з расизмом, не кажучи про рекорди. І я не єдиний великий спортсмен, якого обділили увагою"

Сол Кемпбелл хоче, щоб його посвятили у лицарі.


«Коли йдеться про почесні звання та списки, я думаю, що якщо йдеться про порівняння популярності, то серед непопулярних людей знайдеться чимало серів, офіцерів та кавалерів ордена Британської імперії.

Якщо ви подивіться на те, чого я досяг і через що пройшов, граючи у футбол, і на стабільність протягом двох десятиліть під серйозним тиском у футбольному сенсі, я перебуваю поряд з деякими великими спортсменами нашої країни.

Я пишаюся тим, що я англієць, я багато зробив для футболу як на полі, так і за його межами, а також для боротьби з расизмом. І я навіть не говорю про рекорди у складі національної команди, «Тоттенхема» та «Арсеналу». Я на одному рівні з іншими.

Я не знаю, чому мене нехтують. Я не єдиний великий спортсмен, якого обділили увагою, але я бачу, як інші одержують усі ці нагороди, і це щось особливе. Для мене стало б честю здобути звання сера, офіцера чи кавалера ордена Британської імперії за досягнення у спорті, якому я присвятив два десятки років», – сказав колишній захисник збірної Англії в інтерв'ю GB News.
Якого хєра?