6 вересня 2024 20:25

"Астон Вілла" вдвічі підвищила ціну на паркування для фанатів-інвалідів і пізно повідомила про це. Вболівальники незадоволені: "Просити ще 190 фунтів просто неприйнятно"

«Астон Вілла» підвищила платню за паркування для фанатів з інвалідністю.


Як передає Daily Mail, бірмінгемці збільшили вартість закріплення паркувального місця за вболівальником з обмеженими можливостями вдвічі. Насамперед за сезон стягувалась плата у розмірі 190 фунтів, тепер – 380. При цьому клуб повідомив фанатів про своє рішення незадовго до внесення змін.

«Астон Вілла» запропонувала людям з інвалідністю або зберегти свої місця біля стадіону, але платити двоє більше, або купувати місця на шкільному паркуванні, що знаходиться недалеко від арени, за 228 фунтів. При цьому спеціальних місць для інвалідів на цій стоянці не передбачено.

Зазначається, що будівельні роботи у «Вілла Парк» призвели до скорочення кількості місць для паркування зараз, але згодом їх стане ще більше, ніж було.

«Все було зроблено дуже швидко. Хоча ми очікували на підвищення, але не вдвічі. Як можна знайти такі гроші за такий час? Мій брат-інвалід отримує допомогу та змушений оплачувати послуги доглядальниць. Просити за тиждень доплатити ще 190 фунтів просто неприйнятно», – сказав Birmingham Live один із уболівальників.

Також Фонд уболівальників «Астон Вілли» закликав клуб знизити ціни на квитки на матчі Ліги чемпіонів, що «крайно розчаровують» – вони досягають 97 фунтів.