6 вересня 2024 18:42

Мората про міланське дербі: "Хочу забити "Інтеру", виграти, щоб фанати "Мілана" пишалися"

Альваро Мората хоче забити за "Мілан" у міланському дербі "Інтеру".


31-річний чемпіон Європи у складі збірної Іспанії забив за «Мілан» у першому ж матчі – «Торіно» (2:2), але отримав травму і більше не грав.


«Россонері» набрали 2 очки у трьох турах Серії А та посідають 16-те місце у таблиці. "Інтер" йде 1-м, маючи 7 балів. Дербі відбудеться 22 вересня.


«Не можу дочекатися, щоб зіграти у дербі. Нарешті можу сказати це: я кілька разів приїжджав на «Сан-Сіро» як уболівальник, у кепці та темних окулярах, і ніхто цього не помітив.


Мені хотілося відчути атмосферу, і навіть збоку розумієш, наскільки важливий цей матч. Тепер мені не терпиться забити в дербі і виграти його, щоб уболівальники «Мілана» пишалися.


"Інтер" - дуже конкурентоспроможна команда, у них високий рівень. У дербі треба грати серцем. Можна помилитися у передачі або прогаяти можливість забити, але без чого не можна, так це без бажання боротися і віддавати всі сили на полі. Жага перемоги має ключове значення.


Сиве волосся – ознака деякого накопиченого досвіду. За кар'єру я багато чого навчився у багатьох тренерів та партнерів по команді. Думаю, у мене попереду ще 4-5 важливих років у футболі. Завдяки досвіду я можу зробити важливий внесок, і це аспект, який я вважаю за велику перевагу», – сказав Мората в ефірі Sky Sport.