6 вересня 2024 19:46

Агент Зума подав до суду на "Челсі" та Грановську через 300 тисяч фунтів. З нього зняли всі звинувачення у справі про погрози Марині

Агент Курта Зума подав до суду на «Челсі» та Марину Грановську.


У жовтні 2022 року стало відомо, що відомий британський агент намагався шантажувати Грановську та погрожувати їй у період, коли вона працювала над продажем клубу Романа Абрамовича консорціуму на чолі з Тоддом Боулі. Він вимагав 300 тисяч фунтів за участь у дорогому трансфері.


Пізніше стало відомо, що це Саїф Рубі відправив електронного листа з вимогою комісії за трансфер Курта Зума з «Челсі» у «Вест Хем». У квітні 2024 року агента Зума було визнано невинним у справі про погрози Грановській.

Тепер Рубі подав багатомільйонний позов щодо Грановської та «Челсі». Він стверджує, що йому все ще належать гроші за трансфер.


Останні два з половиною роки були неймовірно важкими. Як уболівальник «Челсі», який мав продуктивні ділові відносини з клубом протягом багатьох років, я засмучений тим, що був змушений піти на цей крок.


Я щиро сподіваюся, що ми зможемо вирішити цю проблему. Я сподіваюся, що Тодд Боулі, Бехдад Егбалі та «Челсі» зроблять необхідні дії, щоб виправити несправедливість і закрити цей розділ, щоб усі сторони могли рухатися далі», – заявив агент.


Нагадаємо, що влітку 2021 року "Челсі" продав Зума за 30 мільйонів фунтів. 31 серпня 2024-го "Вест Хем" віддав Зума в оренду саудівському клубу "Аль-Оруба".