6 вересня 2024 18:18

Трубін – про групу в Лізі націй: "Ми вже були фаворитами на Євро. Тому вважаю, що у всіх шанси 50 на 50"

Воротар збірної України Анатолій Трубін поділився думками про суперників у Лізі націй, де українці зіграють проти Албанії, Чехії та Грузії.


– Збірна стартує в Лізі націй. У нашій групі всі грали на Євро. Це рівна група чи, може, ми фаворити?

– Ми вже були фаворитами на Євро. Всі команди дуже гарного рівня, тим паче це матчі збірних, тому я вважаю, що у всіх шанси 50 на 50.


– У збірної Румунії, до речі, як і нашого нинішнього суперника Албанії, теж було багато гравців з італійського чемпіонату. Це схожі за своєю грою команди?


– Вважаю, що ні. Кожна команда має свій якийсь індивідуальний стиль гри, тому немає, я вважаю, двох збірних, які грають однаково.

– Албанія на цьогорічному Євро забила найшвидший гол в історії ЧЄ. Ми останнім часом важко розпочинаємо ігри, важко входимо в гру. Це не буде проблемою?


– Подивимося, але все залежить також від нас. Якщо ми дамо цю можливість, то, звісно, вони будуть це використовувати. Той м'яч був забитий з аута Італії, тому вони скористалися помилкою, і так був забитий м’яч.


– У Албанії будуть відсутні лідери – Ґімшіті та Броя. Це нам допоможе?


– Я вважаю, що на рівні збірних кожен гравець може замінити кожного, тому що зібрані найкращі представники. Тому, можливо, цих гравців і не буде, але будуть інші, які будуть дуже налаштовані на цю гру. Тому буде важкий та, вважаю, чудовий для вболівальників поєдинок, – сказав Трубін.