6 вересня 2024 16:39

Рабьо хоче 10 млн євро на рік. "Барса" може підписати його лише при зниженні запитів або у разі тяжкої травми у одного з гравців

"Барселона" продовжує цікавитися Адрієном Рабйо.

29-річний хавбек збірної Франції перебуває у статусі вільного агента після виходу з "Ювентуса" і може бути підписаний після закриття трансферного вікна.


У «Барсі» вбачають у Рабйо вирішення проблем у центрі поля – через травми недоступні Гаві, Марк Берналь та Френкі де Йонг. Однак через високі запити матері та агента Адрієна Вероніки укласти контракт буде непросто.


Сторона Рабйо вимагає зарплату 10 мільйонів євро на рік чистою. З цієї причини футболіст досі залишається без клубу.

Щоб перехід до «Барселони» відбувся, потрібно, щоб гравець пішов на суттєве скорочення зарплати. При цьому він може підписати короткостроковий контракт із включенням невеликої суми відступних, щоб наступного літа Адрієн міг перейти в інший клуб на вигідніші умови.

Інша опція каталонців – підписати Рабйо з високою зарплатою, проте внести його до заявки замість футболіста, який через проблеми зі здоров'ям пропустить значний термін. Так може статися, якщо де Йонгу буде потрібна операція.

Нагадаємо, влітку Рабйо цікавилися "Мілан", "Галатасарай", "Манчестер Юнайтед", "Баварія", "Інтер", "Атлетіко", "Реал" та саудівський "Аль-Наср". Однак домовитися з гравцем нікому поки що не вдалося.