6 вересня 2024 15:44

У "Реалі" обурюються через травму Мілітао. Представник клубу сказав: "Сподіваємося, що зможемо відновити його, щоб він знову поїхав до збірної за місяць"

У «Реалі» обурені травмою Едера Мілітао у збірній Бразилії.


Захисник отримав травму стегна у розташуванні національної команди Бразилії.

Як пише Marca, травма Мілітао викликала величезне обурення у «Реалі». Клуб щоразу спостерігає, як гравці вирушають на матчі збірних у відмінному стані та повертаються з травмами.

«Якщо травма Мілітао виявиться трохи серйознішою, ніж за попередніми оцінками (два тижні відсутності), ми сподіваємося, що зможемо повністю відновити його, щоб він знову поїхав у хорошому стані до своєї збірної рівно через місяць», – заявляли представники «Реала» через кілька годин після того, як стало відомо, що Мілітао повертається до Іспанії з м'язовою травмою.

Бразильська конфедерація футболу (CBF) вважає, що у Мілітао лише невеликий надрив, і що він зможе грати через два тижні, але точний ступінь травми стане відомим тільки після того, як футболіст пройде необхідні обстеження. Завтра гравець повернеться до Мадриду.

Крім Мілітао, у вершкових травмовані Давид Алаба, Джуд Беллінгем, Орельєн Тчуамені, Ферлан Менді, Едуардо Камавінга і Дані Себальос.