6 вересня 2024 15:39

Україна – Албанія: військові Роберто Моралес і Вадим Скічко прокоментують матч на MEGOGO

7-го вересня національна команда України проведе номінально домашню гру 1-го туру групового етапу Ліги націй проти збірної Албанії. Стартовий свисток на празькому стадіоні Epet Arena пролунає о 21:45.


Матч покаже офіційний мовник Ліги націй медіасервіс MEGOGO за передплатами «Максимальна», «Спорт», а також «Оптимальна».

На MEGOGO гру прокоментують чинні військовослужбовці ЗСУ Роберто Моралес і Вадим Скічко. Етер розпочнеться із передматчевої студії о 20:30. Ведучими будуть Олександра Кучеренко і Володимир Кобельков, а їхніми гостями – колишні гравці збірної України Едуард Цихмейструк і Артем Кравець.

Переглянути гру на MEGOGO можна в підрозділі «Футбол» в розділі «Спорт», на каналі «MEGOGO Футбол Перший», а також на окремому поп-ап каналі в розділі «Телебачення», що з’явиться на сервісі в день події.

Суспільне Мовлення, партнер MEGOGO, покаже матч на своїх місцевих телеканалах (наприклад, «Суспільне Львів», «Суспільне Київ», «Суспільне Чернівці» тощо). Трансляція буде доступна у цифровому ефірі T2, кабельних мережах та IPTV (крім OTT).

На телеканалах Суспільного Мовлення на матчі Україна – Албанія працюватимуть коментатори MEGOGO Віталій Волочай і Владислав Шалота.

На ОТТ-сервісах, які не мають прав на показ Ліги націй, буде обмежена трансляція.

Нагадаємо, у вересні збірна України проведе два матчі у групі В1 Ліги націй. Гостьовий поєдинок 2-го туру проти Чехії відбудеться 10 вересня на стадіоні Eden Arena у Празі.