6 вересня 2024 14:50

"Отримати такого конкурента - плюс для Ваната". Легенда "Динамо" оцінив трансфер Герреро

Легендарний нападник «Динамо», а нині головний тренер «Пахтакора» Максим Шацьких для «Динамоманії» оцінив трансфер Едуардо Герреро до київського клубу.


«Відверто кажучи, не дуже була можливість слідкувати за цим гравцем під час його виступів за «Зорю». Подивимося на нього в ділі. Знаєте, можна привозити кого завгодно, а там вийде на поле і вже будемо дивитися, буде зрозуміло.


Чи є для Ваната плюсом – отримати такого конкурента? Звичайно. Я вже казав, що без конкуренції футболіст не може прогресувати, рости і якось себе стимулювати. Це природний процес. Як не крути, якщо тобі в потилицю ніхто не дихає, то ти самозаспокоюєшся. Тому що як би ти не зіграв, що би не зробив, ти все одно психологічно розумієш, що в наступній грі вийдеш і гратимеш.


Це не так, як було в наш час, коли треба було доводити, щоб потрапити до складу в наступному матчі. А коли в тебе за спиною нікого немає… Це не провина, це чисто психологічний момент. Тож конкуренція повинна бути на кожній позиції, як мінімум по два рівноцінних гравці», – сказав Шацьких.