6 вересня 2024 12:07

Конор Галлахер: "Не думаю, що це правда, що я не вписувався в систему гри Марески в "Челсі"

Півзахисник «Атлетіко» та збірної Англії Конор Галлахер прокоментував чутки про те, що він не вписувався у систему гри головного тренера «Челсі» Енцо Марески.


«Я не думаю, що це правда. Я думаю, що минулого року я провів хороший сезон у «Челсі», як ви могли бачити по тому, що Маурісіо Почеттіно використовував мене у кожній грі та демонстрував свою довіру до мене. І вболівальники також оцінили те, що я робив на полі.

Я дуже вдячний за все це і дуже вдячний вболівальникам. Вдячний Почеттіно за те, що він дав мені цю можливість, щоб я міг проявити та показати найкращу версію себе у «Челсі».

Клуб приймає свої власні рішення, вони запросили кількох топових гравців на багаторічні контракти. Зі мною було інакше, але, зрештою, те, що сталося, добре для всіх, тож усі задоволені.

У футболі всяке трапляється. Я покинув «Челсі», але я озираюся на всі свої спогади та щасливий, що зміг пограти за них пару років.

Це була мрія, яка здійснилася. Мені дуже пощастило.

Як усім відомо, за ті кілька тижнів, поки «Челсі» та «Атлетіко» намагалися домовитися про угоду, багато чого відбувалося. Були й інші ситуації. Але я завжди дуже спокійно ставився до ситуації та дуже задоволений результатом», - сказав Галлахер.

У серпні «Атлетіко» придбав 24-річного англійця у «Челсі» за 42 мільйони євро.