5 вересня 2024 23:59

Мбаппе заявив, що не звертає уваги на критику збірної Франції. Ротен відповів: "Якщо ти не слухаєш 90% уболівальників, це проблема. Це означає, що ти перебуваєш у бульбашці"

Жером Ротен дорікнув Кіліану Мбаппе за нещирість.


На прес-конференції перед матчем зі збірною Італії Мбаппе відповів на запитання про критику на адресу національної команди Франції: «Я перебуваю на тому етапі свого життя та кар'єри, коли вже не звертаю уваги. Я приїжджаю, граю, я намагаюся робити все, що в моїх силах, щоб допомогти команді. Те, що думають люди, хвилює мене найменше. Суперечки будуть завжди».

«Він не правий за всіма пунктами. Це прикро, тому що він розумний, він захоплений футболом. Він знає про важливість збірної Франції, команди, яка належить усім, усьому французькому народу.

Ці люди, які критикують, репрезентують 80% або навіть 90% уболівальників збірної Франції, і якщо ти їх не слухаєш, це проблема. Це означає, що ти перебуваєш у бульбашці. Обережно це може бути небезпечно.

Він не щирий. Коли він прийшов поговорити з нами про футбол на прес-конференції, його поза не відповідало його словам. Він бреше самому собі, і це проблема», – сказав колишній півзахисник «ПСЖ».