5 вересня 2024 21:23

"МанСіті" запровадив плату за паркування для фанатів-інвалідів. Асоціація футбольних уболівальників розкритикувала "містян", а фан-групи запустили кампанію зі збору коштів

Асоціація вболівальників з інвалідністю розкритикувала "Манчестер Сіті".


Daily Mail передає, що з цього сезону фанати з обмеженими можливостями мають платити по 6 фунтів за паркування біля «Етіхад Стедіум». Очікується, що «міщани» зароблятимуть на цьому близько 2160 фунтів за гру.

Таке рішення обурило основні фан-групи «Ман Сіті», і вболівальники запустили краудфандингову кампанію з метою компенсувати гроші тим, кого торкнеться нова система. На момент публікації статті було зібрано понад 1500 фунтів.

Говард Коен, голова Асоціації вболівальників з інвалідністю, сказав: «Нам, як відданим уболівальникам «Манчестер Сіті», боляче відзначати, що наш клуб не виявляє співчуття і продовжує карати своїх уболівальників з обмеженими можливостями за те, що їм доводиться паркувати машини поряд із стадіоном ».

Колишній представник «Ман Сіті» по роботі з уболівальниками-інвалідами Марк Тодд заявив, що «відповідальним особам у «Сіті» має бути соромно».

Представник Асоціації футбольних уболівальників підтримав запуск кампанії зі збору коштів і зазначив: «Уболівальники з інвалідністю стикаються з незліченними перешкодами на шляху до задоволення від матчу, і це часто залишається непоміченим. Тому розчаровує той факт, що клуб такого розміру та статку, як «Манчестер Сіті», запровадив плату за паркування для інвалідів».