5 вересня 2024 19:35

Маттейс де Лігт: "МЮ - найбільший клуб в історії англійського футболу"

Захисник «Манчестер Юнайтед» Маттейс де Лігт заявив, що головний тренер команди Ерік тен Гаґ став вирішальним фактором у його виборі перейти в клуб АПЛ.


Де Лігт грав під керівництвом тен Гаґа в «Аяксі».

«Так, очевидно, що він був дуже важливою частиною, тому що він дуже добре мене знає, а я дуже добре знаю його. Він зробив мене капітаном «Аякса».

Також під час мого перебування в «Аяксі» він дав мені велику впевненість, він дав мені багато мотивації намагатися очолити команду.

Він справді вимогливий. Він вимагає щодня, кожного моменту тренування, він вимагає багато. Не тільки на тренувальному полі, але й за його межами: як ти поводишся, як доглядаєш за своїм тілом, як відпочиваєш, як спиш. І він дуже любить дисципліну.

Коли влітку «Юнайтед» прийшли за мною, мене хотів і тренер і клуб, тому я легко погодився перейти в АПЛ. По-друге, я вважаю, що «МЮ» - найбільший клуб в історії англійського футболу. Мені було легко зробити цей вибір.

Клуб завоював два трофеї за два роки - це дуже добре. Але я думаю, що всі згодні з тим, що «Юнайтед» також повинні грати за титул АПЛ, щоб конкурувати з іншими клубами, які борються за цей титул.

Я думаю, що це справді гарний виклик і хороший проєкт, я справді з нетерпінням чекаю, щоб спробувати допомогти команді якомога більше», - сказав де Лігт.