4 вересня 2024 19:24

Агент Еріксена про МЮ: "Він і сім'я хочуть залишитися в Західній Європі. Граючи за один із трьох найбільших клубів світу, складно перейти в набагато менший чемпіонат, особливо без ЛЧ"

Агент Крістіана Еріксена пояснив, чому він залишився в «Ман Юнайтед» цього літа.


«Були варіанти в арабських країнах, Туреччині та МЛС, але вони були заздалегідь виключені, тому що Кріс та його родина хочуть залишитись у Західній Європі.

Еріксен упевнений, що отримає достатньо ігрових хвилин. Найближчими місяцями «Манчестер Юнайтед» гратиме кожні три дні, тому Еріксен, як і раніше, буде важливим для команди.

Були неофіційні контакти з «Андерлехтом», але не більше. «Аякс» робив запити в січні, але тоді було зарано, і цього літа питання не ставилося. Тож це не стало проблемою. Був ще один нідерландський клуб, який зв'язувався з нами, але це не був слушний варіант.

Коли ви граєте за один із трьох найбільших клубів світу, складно перейти у набагато менший чемпіонат, особливо без гри у Лізі чемпіонів.

Ми можемо покласти край цим спекуляціям. Принаймні до кінця календарного року, потім вони знову з'являться», – розповів Мартін Скутс у розмові з Voetbal International.