4 вересня 2024 17:04
5

Журналіст - про трансфер Герреро: "Динамо" вирвало реально сильного гравця. Це може бути 20 голів за сезон у всіх турнірах"

Журналіст Володимир Звєров висловився про трансфер форварда Едуардо Герреро зі "Зорі" в "Динамо", про який повинні оголосити найближчим часом.


"Отже, Герреро в "Динамо". Найсильніший гравець чемпіонату, на мій погляд, поза межами "Динамо"/"Шахтаря".


Гравець, який, за належного ставлення до роботи, може "на колінах" обігрувати багатьох суперників у внутрішніх змаганнях. Гравець, який дуже старався у Лізі Конференцій, щоб бути поміченим Європою. Але гравець, який може на полі показувати свої нерви і свій гонор, коли щось іде не так. Коли партнер не туди відкрився (на його думку), чи щось подібне.

Він може забивати дуже багато на рівні УПЛ і достатньо на рівні Ліги Європи. Сам може організувати гол, і не один. Першочергово, тут пригадується удар нізвідки минулого сезону проти "Металіста 1925".

Коротше, "Динамо" вирвало реально сильного гравця. За умови належної роботи і командної, і над самим собою, це може бути 20 голів за сезон у всіх турнірах. Нехай це буде прогноз", - висловився журналіст.


Фото - ФК "Зоря"

Побачим як то кажуть, але добре що йдуть хоча б найлегшим шляхом - запрошують гравців з УПЛ. Ще 2-3 вгравці в захист 2 півзахисники щоб виходити в ЛЧ.
Сподіваюся, що Себальйосу тепер буде веселіше, оскільки Геррего теж іспаномовний. А Динамо може взяти в штат переклада зі знанням іспанської мови, бо для одного Себальоса тримати таку людину в штаті було невигідно.
Заналежного ставлення до роботи - тут ключове. Хлопець дуже проблематичний/конфліктний за межами поля, я дуже здивуюсь, якщо він протримається в нас навіть 3 роки з 5 по контракту.
Сховати
Умник, це точно
Та не Герреро ж висловився, а Звєров!