4 вересня 2024 13:32
3

Джерело: Сьогодні відбудеться презентація Герреро у "Динамо". Швидше за все, це буде повноцінний трансфер

Журналіст Михайло Співаковський поділився інформацією про перехід нападника "Зорі" Едуардо Герреро в "Динамо".


- Переговори йшли у червні та в липні, але, за нашою інформацією, сума, яку було озвучено Геллером, була дуже віддаленою від тієї, яку був готовий заплатити Ігор Суркіс. Наразі сторони десь зійшлися. Головна інтрига цього трансферу – його формат. Більшість джерел повідомляють, що це оренда до кінця року без обов'язкової опції викупу. За моєю інформацією, найімовірніше, йдеться про повноцінний контракт на п'ять років.

Я готовий повірити у другий варіант. Історія з орендою має свою логіку, тому що Герреро можна засвітити в єврокубках та збільшити його ціну, а потім реалізувати його продаж клубу, якому він належить – "Зорі". Але як реалізувати це у довгу. Завдання "Динамо" - знайти альтернативу Ванату, якщо його буде продано. Як це вирішити, якщо власником гравця буде інший клуб?


"Динамо" шукало нападаючого, мало кілька варіантів та обирало з цих трьох-чотирьох варіантів. Йшлося про легіонерів. У результаті обрали гравця, адаптованого до Прем'єр-ліги. Я більше повірив би, що це буде трансфер. Хоча якщо говорити про переговори Суркіса і Геллера, то може бути багато варіантів. Чекаємо на офіційні коментарі. Вони мають бути вже сьогодні. Має відбутися внутрішня презентація Герреро, підписання документів та фотосесія на стадіоні "Динамо". Гравець не брав участі у сьогоднішньому тренуванні із "Зорею" і попрощався з командою ще вчора.
Неужели? Я уже давно считал что все, поезд ушёл. Отличные новости!
Сховати
Google, честно говоря было предчувствие,что его подпишем...много разговоров ходило вокруг него и дк
Сховати
Артём, Хорошее предчувствие)