4 вересня 2024 12:55

Ймовiрна жертва форварда "Валенсії" Мiра заявила, що її били і вчинили сексуальне насильство в басейні. Дівчина та її подруга познайомилися з футболістом та його другом у нічному клубі

Стали відомі подробиці звинувачень Рафи Мира у сексуальному насильстві.

Учора стало відомо про затримання форварда «Валенсії», орендованого у «Севільї», за підозрою у сексуальному насильстві щодо двох жінок.


Як повідомляє Vozpópuli, ймовірний злочин було скоєно в суботу на «приватній» вечірці в будинку Рафи Мира у Валенсії. Стверджується, що футболіста та його друга, якого також затримали поліція, познайомилися з ймовiрними жертвами в нічному клубі, куди вони вирушили в суботу після матчу Ла Ліги з «Вільярреалом» (1:1).


Згідно зі свідченнями ймовiрної жертви, знайомство відбулося близько третьої години ночі, після чого дівчата були запрошені до будинку Мира на приватну вечірку, де футболіст та його друг імовірно двічі вчинили насильство над 25-річною дівчиною – спочатку у басейні, а потім у ванній. Дівчині та її подрузі надали допомогу співробітники поліції, які приїхали після дзвінка одного із сусідів – повідомляється, що на момент приїзду поліцейських біля дверей будинку Рафи Мира зав'язалася «запекла бійка», а ймовiрнi жертви знайшли «практично без одягу». Співробітники поліції повідомили про подію Громадянської гвардії Іспанії, яка потім розпочала розслідування.


Одна з дівчат зателефонувала своєму батькові, після чого той забрав її та доправив до лікарні. Через кілька годин ймовiрна жертва звернулася до поліції і заявила, що зазнала сексуального та фізичного насильства – зокрема, дівчина стверджувала, що Світ та його друг штовхали її та били кулаками, при цьому, як стверджує знайомий із ситуацією, отримані нею травми «відповідають описуваним. подій». Подруга постраждалої була свідком, хоча стверджується, що вона також могла висунути звинувачення проти деяких гостей вечірки.


У результаті скарги Громадянська гвардія Іспанії затримала Рафу Мір вдень у понеділок – наразі футболіст перебуває у відділенні поліції та чекає на суд. Повідомляється, що не виключено нових затримань у цій справі.