4 вересня 2024 10:28

Військовий аналітик: "Те, що Москва в останні місяці сконцентровано б'є саме по цивільних і особливо місцях, де можуть бути діти - це цілеспрямована політика"

Військовий аналітик Ігаль Левін у своєму Телеграм-каналі висловився про ракетний удар РФ по Україні.


"Тупо балістикою по мирним сплячим громадянами та дітям. Просто хворі люди. Ви ж знаєте, збігів не буває. Те, що Москва в останні місяці сконцентровано б'є саме по цивільним, і особливо по місцях, де можуть бути діти, - це цілеспрямована політика Кремль бачить, що війна вимотує українців, і хоче, щоб біля тилу поїхала кукуха, щоб тил почало плавити, щоб створити атмосферу неминучого.

Це справді максимально хворі люди. І так, вони навіть бачать, як Захід фактично дозволяє їм це робити: не дає бити балістикою по території РФ, мляво реагує на нелегальні поставки електроніки для російських ракет і т.д.


Путін — боягузливий щур. Якби він бачив, що його є*уть за вбивство українських дітей, він би двічі подумав. Немає потреби повторювати, що США повинні не просто дати добро на ATACMS по Росії, а й передати крилаті ракети JASSM (так побільше) плюс допомогти Україні у створенні своєї балістики.

Томас Джефферсон говорив, що дерево свободи треба поливати іноді кров'ю патріотів і тиранів, мовляв, це для нього природне добриво. Але, блядь, не кров'ю маленьких дітей. Якщо американські лідери такі побожні християни (а багато там реально побожні), то потурання дітовбивцям це як? По-християнськи?”.