4 вересня 2024 08:41

Лапорта про Деку: "Ми їм дуже задоволені, завдяки йому "Барса" має Флiк. Видатна робота з реєстрації гравців та підписання Ольмо"

Жоан Лапорта подякував Деку за виконану роботу.


«Ми дуже задоволені роботою Деку. Завдяки йому ми маємо Флик. Він провів велику роботу із залучення молоді до клубу.


Ще однією заслугою Деку є формування складу та реструктуризація спортивної структури. Деку та його команда, разом з Бояном [Кркічем] та Енріком, проробили видатну роботу з реєстрації гравців. Це була виняткова робота, яку хочу відзначити.

Він є автором підписання Дані Ольмо та Пау Віктора. Мені подобається, що ми підписали Ольмо, я хочу подякувати йому за готовність, але це була дуже інтенсивна робота. Ми вже говорили, що були готові зробити значні інвестиції. Ми задоволені результатом – «Барселона», «Лейпциг» та сам гравець.

Деку також брав участь у підписанні тренерів із фізичної підготовки. Це одна із ключових причин такого позитивного початку Ла Ліги. Завдяки Деку знизився фонд заробітної плати і покращилася якість складу. Ринкова вартість складу вища, ніж у 2021 році. Середній вік команди знизився, і я задоволений тому, що спочатку він звернув увагу на Ла Масію. Це допомагає економічній життєздатності клубу.

Деку передає нам свої знання. Він був задіяний на багатьох фронтах світу футболу і дає йому широкий погляд на речі», – сказав президент «Барселони».