4 вересня 2024 11:45

Трип'єр близький до переходу до турецького клубу

Захисник «Ньюкасла» Кіран Тріпп'єр знаходиться на стадії завершення переходу до турецького клубу «Еюпспор». Футболіст погодив умови контракту із новим клубом. Про це повідомляє Eurosport.

Тріпп'єр, який нещодавно завершив кар'єру у збірній Англії, може продовжити кар'єру в Туреччині. Футболіст досяг угоди з клубом «Еюпспор» щодо умов особистого контракту. Хоча трансферне вікно в Англії вже закрите, у Туреччині воно залишається відкритим, що дозволяє здійснити перехід.

За інформацією джерела, турецький клуб, який очолює Ард Туран, активно працював над трансфером 33-річного захисника, і тепер сторони близькі до підписання угоди. Не уточнюється, чи це буде повноцінний трансфер чи оренда, але відомо, що переговори щодо контракту знаходяться на фінальній стадії.


Діючий контракт Тріпп'єра з Ньюкаслом розрахований до літа 2026 року. Минулого сезону захисник зіграв 39 матчів, забив один гол і віддав 11 гольових передач. Англієць перейшов у «Ньюкасл» з мадридського «Атлетіко» у січні 2022 року. Сума трансферу склала €14 млн. Контракт гравця з клубом розрахований до літа 2025 року. Transfermarkt оцінює Тріпп'єра в €10 млн.