3 вересня 2024 22:28

Ґендиректор МЮ після літніх трансферів на 214 млн євро: "Ми були дисципліновані в оцінці вартості гравців. Якщо ви переплачуєте, це може відкинути вас назад"

Гендиректор «МЮ» заявив, що клуб не йтиме на поступки у майбутніх трансферах.


У літнє трансферне вікно «МЮ» витратив 214,5 млн євро на п'ятьох новачків – Мануеля Угарте, Маттейса де Лігта, Нуссаїра Мазрауї, Льоні Йоро та Джошуа Зіркзе. Омар Беррада зазначив, що клуб був «дисциплінованим» в оцінці вартості нових гравців і наголосив на небезпеці неправильних угод.

Ми змогли провести трансферне вікно фінансово стійким чином. Ми були досить дисципліновані в оцінці вартості гравців, які купували. Ми дотримувались цих оцінок. Я думаю, що [спортивний директор] Ден [Ешуорт] та команда виконали фантастичну роботу в процесі переговорів.


Я говорю це з тієї причини, що якщо ви помиляєтеся і переплачуєте або купуєте гравця, який коштує вам занадто дорого, це може відкинути вас назад. Ось чому потрібно вміти приймати такі рішення та робити це правильно, щоб згодом мати можливість перемагати стабільно», – сказав гендиректор «МЮ».