3 вересня 2024 20:46

Леау та Ернандес пояснили Златану свою поведінку під час водопою у матчі з "Лаціо" готовністю грати без пауз. Футболісти вибачилися, "Мілан" їх не покарає

Рафаел Леау та Тео Ернандес пояснили свою поведінку в епізоді з водопоєм.


"Мілан" у 3-му турі Серії А зіграв унічию з "Лаціо" в гостях (2:2). Леау та Тео розпочали гру на лаві запасних. Гравці вийшли на поле на 70-й хвилині та через 30 секунд спільно взяли участь у другому голі команди.

Після святкування голу матч було зупинено на водопій. У цей момент головний тренер "Мілана" Паулу Фонсека давав гравцям тактичну установку, проте Леау та Тео Ернандес не приєдналися до партнерів.

Гравці поговорили про це з Фонсекою та технічним директором Жоффре Монкада за кілька хвилин після закінчення матчу. Вони здивувалися, що цей епізод викликав такий резонанс, і вибачилися, повідомляє La Gazzetta dello Sport. Перед вильотом до Мілана португалець і француз також пояснили ситуацію Златану Ібрагімовичу в телефонній розмові.

За словами футболістів, їхня поведінка була не бунтом, а свідченням того, що вони готові грати без пауз та пиття води.

«Россонері» не будуть застосовувати дисциплінарні санкції щодо Леау та Ернандеса – очікується, що вони вийдуть у стартовому складі на гру з «Венецією» 14 вересня. Також зазначається, що Паулу Фонсека має повну підтримку з боку клубу, незважаючи на відсутність перемог у трьох перших матчах сезону.