3 вересня 2024 18:50

Форвард "Райо" Камельо: В "Атлетико" є чемпіони світу, учасники фіналів ЛЧ. Вони, скажімо, несправжні люди. Якщо я живу в міхурі, то їх міхур виявлений ​​ще сильніше"

Серхіо Камельо висловився про відзнаки гравців «Атлетіко» та «Райо Вальєкано».


23-річний нападник виграв золото Олімпіади-2024 у складі збірної Іспанії. У фінальному матчі проти Франції (5:3) він зробив дубль.


У Ла Лізі футболіст виступає за Райо Вальєкано.


- Розкажіть про "Райо".


– Я знав, що якщо піду з «Атлетіко», то захочу повернутися до «Райо» (першого сезону-2022/23 гравець провів в оренді, а влітку 2023 року підписав контракт на чотири роки). Ніколи раніше я не відчував такого зв'язку з районом та його людьми.


Я прийшов із роздягальні «Атлетико», де більше его, більше зірок, а тут люди, які пройшли довгу дорогу через третій, другий дивізіон... Це люди, які цінують значно більше, вони ближче. Я не хочу, щоб мене неправильно зрозуміли, але в такому клубі, як «Атлетіко», є гравці, які грали у фіналах Ліги чемпіонів, є чемпіони світу... Тож це, скажімо так, несправжні люди.


Якщо я живу в міхурі, то їх міхур виявлений ще сильніше. Отже, прийти в цю роздягальню і цей район – це ідеально. У мене те життя, яке я хочу. І все це завдяки "Райо".

– Ви говорите про роздягальню «Атлетіко» з певною обережністю.

– Так, але тільки тому, що я не хочу, щоб хтось подумав, що я погано говорю про інших гравців. Зовсім ні. Я також не думаю, що відкриваю щось нове. Це сталося і зі мною, як із вихованцем «Атлетіко». Я не вважаю свою кар'єру такою ж важкою, як у Ісі чи Оскара Валентина. В академії великого клубу все простіше. У тебе десятки м'ячів, твій одяг стирають, тобі платять зарплату з юного віку...» – сказав вихованець «Атлетіко» Серхіо Камельйо.