3 вересня 2024 12:53

УЄФА встановив ціну на поріг вартості квитків на виїзні матчі єврокубків – 60 євро в ЛЧ, 40 євро в ЛЄ, 20 євро в ЛК. У сезоні-2025/26 максимальна вартість знизиться

УЄФА розпочав зниження максимальних цін на квитки на виїзні матчі у єврокубках.


У понеділок УЄФА оголосив, що з нового сезону буде знижено максимальні ціни на квитки для вболівальників гостьових команд у єврокубкових турнірах. Квитки на виїзні матчі Ліги чемпіонів коштуватимуть не більше 60 євро, у Лізі Європи максимальна ціна становитиме 40 євро, у Лізі конференцій – 20 євро. У сезоні-2025/26 максимальна вартість квитків для вболівальників гостьових команд у Лізі чемпіонів знизиться до 50 євро, а у Лізі Європи – до 35 євро.

Зазначається, що рішення було ухвалено після консультацій з Асоціацією європейських клубів (ECA) та Асоціацією футбольних уболівальників Європи (FSE).

«Впроваджуючи більш сприятливу для вболівальників політику, ми продовжуємо нашу місію зі збереження футболу як інклюзивного виду спорту, в якому цінуються та зізнаються вболівальники, які подорожують Європою, щоб стежити за своїми командами», – сказав президент УЄФА Александр Чеферін.