3 вересня 2024 10:25

Блогер: "Динамо" в ЛЄ цілком до снаги набрати 10 очок. Я спочатку думав навіть про 11, але потім побачив про трансфер Осімхена в "Галатасарай"

Ведучий «ТаТоТаке» поділився думкою про суперників «Динамо» у Лізі Європи.


«Жеребкування досить хороше, збалансоване. Є команди високого рівня, є команди трішки нижчого рівня, є один очевидний аутсайдер РФШ. Мені здається, тут цілком до снаги набрати 10 очок. Я спочатку думав навіть про 11, але потім в останній момент побачив про трансфер Осімхена в «Галатасарай». Я розумію, що з динамівським захистом ловити проти Осімхена немає чого. Є певні моменти. Плюс там Батшуаї нікуди не подівся – людина, яка колись вже ховала «Динамо», навіть двічі, здається. Тому тут без варіантів.


Де будемо набирати очки? «Ференцварош», там потрібно набирати. Все ж таки це вже не та команда Реброва, це інша команда. Вона не виглядає якимось супермонстром, з яким неможливо грати – цілком до снаги. Це щось типу «Рейнджерс», це команда, яка не є вищого за «Рейнджерс» рівня. «Вікторія» Пльзень? Ми побачили, що «Кривбас» з ними грав на рівні 40 хвилин, а потім чомусь гралка у «Кривбаса» зламалася і вони пропускали, там 16-річна людина забивала. Якщо цього не буде, то теж цілком можна хапатися за очки. Ну і РФШ – зрозуміло. «Динамо» грає з ними на зборах зимових, плюс влітку був благодійний матч, здається, на початку війни в 2022 році. Тут теж очевидно, що це 9 очок, які можна набрати.


А ось єдина нічия, де можна «вицаганити», – це питання складне. «Галатасарай» тепер відпадає, однозначно. Залишається «Хоффенхайм». Подивившись на нього, як вони почали сезон… Там є Крамарич, який забиває у кожному матчі: хет-трик в першому турі, гол в першому турі. Але якщо дивитися на організацію, як вони грають, наскільки це переконливо – це десь рівень «Зальцбурга». Це, можливо, трішки сильніше за «Зальцбург», але це не «Бенфіка», яка колись була, що 0:3 і без шансів.

У те, що з «Реал Сосьєдадом» зачепляться на очки, не вірю взагалі. Хоча Ле Норманн залишив команду і перейшов в «Атлетіко», Меріно – в «Арсенал», все одно академія там штампує цих молодих талантів одного за одного. Всі вони «Хони» чи «Йони», виходять і грають, наче ніхто нікуди не йшов.


«Рома» та «Лаціо»? Римляни, здається, можуть буду найсерйознішою перепоною. Але подивившись останній тур, «Рома» грала з «Ювентусом», а найкращі гравці матчу – захисники з обох сторін, моментів дуже мало. «Лаціо» грав з «Міланом», команда пропускає гол зі стандарту. Ось Попов забив такий в Кубку «Шахтарю» дуже схожий матч. Якщо він буде готовий, то, в принципі… Хоча в «Динамо» немає кому виконувати стандарти.


Дуже небезпечні в перехідних фазах. Хороші та швидкі вертикальні атаки, що «Мілан» нічого не міг зробити. Хоча тут ми знаємо, як грають українські клуби проти італійців. Зокрема, ще в часи Реброва були поєдинки проти «Лаціо», коли «Динамо» могло забити першим, а потім розсипалося, тому теж не очікую нічого хорошого. Але 10 очок цілком до снаги», – сказав Смоловий.