3 вересня 2024 09:25

Валерій ІВАЩЕНКО: "Сказав, що підпишу заяву про звільнення лише після того, як "Оболонь" зі мною повністю розрахується"

Валерій Іващенко в розмові з кореспондентом Sport.ua повідомив, коли він довідався, що більше не є керманичем «Оболоні»:


– Сьогодні в першій половині дня в мене була зустріч з директором ФК «Оболонь» Олександром Резніченком, який після обміну думками про виступ «пивоварів» на старті чемпіонату УПЛ повідомив, що в клубі в моїх послугах більше не зацікавлені.

– Це стало для Вас несподіванкою?
– Знаєте, кажуть, що в головного тренера завжди повинна бути зібрана валіза. І все ж, я не очікував такої розв'язки, адже хіба що в поєдинку з «Поліссям» був провал, але тут були об'єктивні причини. Банально не встигли відновитися після кубкового протистояння з «Колосом», де взяли гору лише в серії післяматчевих пенальті. Хоча кадрових проблем вистачало, особливо з лінією нападу.

– Що далі, можливо, Вам запропонували продовжити працювати в структурі ФК, адже Ви віддали «Оболоні» близько 20 років, як футболіст, а потім – тренер?
– Ні, жодних пропозицій я від Резніченка не почув. Я сказав, що підпишу заяву про звільнення лише після того, як зі мною повністю розрахуються, адже у мене контракт з «Оболонню» ще на рік.

– 3 вересня футболісти «Оболоні» розпочнуть підготовку до поєдинку 6 туру УПЛ – з «Олександрією». Хто завтра Вас замінить біля керма?
– Знаю тільки, що тренування проводитиме мій помічник Олександр Антоненко.


Фото - ФК «Оболонь»